Risotto De Ciuperci De Iarnă

Risotto De Ciuperci De Iarnă
Nevoie de un curs principal fără gluten? Risotto de ciuperci de iarnă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 355 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Mergeți la magazin și ridicați unt, țelină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Risotto alla Zucca (Risotto de dovleac de iarnă), Risotto De Dovleac De Iarnă, și Risotto de dovleac de iarnă cu Radicchio pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Între timp, îndepărtați tulpinile din ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați în bulion crengute de cimbru, tulpini de ciuperci și jumătate de pătrunjel. Reduceți căldura la minim; fierbeți ușor până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Scoateți frunzele din pătrunjelul rămas și tocați grosolan. Aruncați tulpinile de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4
Sotati ficatul in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu 5 minute sau pana cand este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Îndepărtați ficatul și tăiați fin.
6
Adăugați 4 Linguri. unt și ciuperci capace la cuptor olandez, și saut 10 minute sau până la maro auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Scoateți din cuptorul olandez folosind o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
8
Se adaugă ceapa și se sotează 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Se adaugă țelina și se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
10
Adăugați orez și gătiți, amestecând constant, 1 minut sau până când este parfumat. Se amestecă vinul și se gătește, amestecând des, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați 1 cană amestec de bulion fierbinte (aruncând tulpini de ciuperci și crengute de plante medicinale) și gătiți, amestecând constant, până când lichidul este absorbit. Repetați procedura cu amestecul de bulion Rămas, 1 cană la un moment dat, până când lichidul este absorbit. (Timpul Total de gătire este de 30 până la 35 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
12
Scoateți din căldură.
13
Se amestecă ficatul, capacele de ciuperci, brânza, cimbrul tocat, pătrunjelul tocat, restul de 2 linguri. unt, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista