Risotto De Ciuperci De Iarnă
Nevoie de un curs principal fără gluten? Risotto de ciuperci de iarnă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 355 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Mergeți la magazin și ridicați unt, țelină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Risotto alla Zucca (Risotto de dovleac de iarnă), Risotto De Dovleac De Iarnă, și Risotto de dovleac de iarnă cu Radicchio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Între timp, îndepărtați tulpinile din ciuperci.
Adăugați în bulion crengute de cimbru, tulpini de ciuperci și jumătate de pătrunjel. Reduceți căldura la minim; fierbeți ușor până când este gata de utilizare.
Scoateți frunzele din pătrunjelul rămas și tocați grosolan. Aruncați tulpinile de pătrunjel.
Sotati ficatul in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu 5 minute sau pana cand este fiert.
Îndepărtați ficatul și tăiați fin.
Adăugați 4 Linguri. unt și ciuperci capace la cuptor olandez, și saut 10 minute sau până la maro auriu profund.
Scoateți din cuptorul olandez folosind o lingură cu fante.
Se adaugă ceapa și se sotează 10 minute sau până se înmoaie.
Se adaugă țelina și se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați orez și gătiți, amestecând constant, 1 minut sau până când este parfumat. Se amestecă vinul și se gătește, amestecând des, 3 minute.
Adăugați 1 cană amestec de bulion fierbinte (aruncând tulpini de ciuperci și crengute de plante medicinale) și gătiți, amestecând constant, până când lichidul este absorbit. Repetați procedura cu amestecul de bulion Rămas, 1 cană la un moment dat, până când lichidul este absorbit. (Timpul Total de gătire este de 30 până la 35 de minute.)
Se amestecă ficatul, capacele de ciuperci, brânza, cimbrul tocat, pătrunjelul tocat, restul de 2 linguri. unt, sare și piper după gust.