Risotto De Ciuperci

Risotto De Ciuperci
Risotto de ciuperci este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 688 calorii. 133 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de șalotă, ulei de măsline, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la foc mic. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă 1 cană de bulion de pui încălzit într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ciupercile uscate și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
4
Lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
5
Scoateți ciupercile și lăsați-le deoparte. Întoarceți bulionul de ciuperci înapoi în tigaie cu bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați ciupercile button și baby bella, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8
Adăugați porcini rehidratați și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul este evaporat, aproximativ 2 minute.
9
Adăugați șalotă, usturoi și cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând, până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Adăugați unt și orez și gătiți, amestecând, până când orezul începe să devină translucid, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Adăugați vin și frunze de dafin și gătiți până când vinul este absorbit în cea mai mare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Adăugați toate, cu excepția a 1 cană de bulion de pui și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Acoperiți și reduceți căldura la cea mai mică setare. Gatiti timp de 10 minute, amestecati, inlocuiti capacul si continuati sa gatiti pana cand apa este absorbita in cea mai mare parte, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se amestecă restul de cană de pui, parmezan și pătrunjel și se condimentează după gust cu sare și piper. Orezul trebuie să fie cremos și să se așeze încet într-o baltă atunci când este lingurat pe o farfurie. Dacă este prea gros, subțiați orezul cu apă sau mai mult stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Serviți imediat pe farfurii sau boluri foarte fierbinți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista