Risotto De Ciocolată Albă
Risotto de ciocolată albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 575 calorii. Pentru $ 2.94 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână unt, orez arborio, mure și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați Risotto alb cu piure de Fava, Risotto Cu Unt De Trufe Albe, și Risotto Cu Rață Și Oțet Balsamic Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți laptele de migdale, zahărul și fasolea de vanilie și păstaia la foc mic la foc mic timp de 5 minute.
Scoateți păstaia și păstrați laptele cald în timp ce pregătiți risotto-ul.
Încălziți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați orezul și amestecați cu o lingură de lemn pentru a acoperi uniform cu untul. Coborâți focul la mediu scăzut și începeți să adăugați laptele 1 cană la un moment dat, amestecând des și permițând fiecare adăugare de lapte să fie absorbită înainte de a adăuga următoarea. Asigurați-vă că rulați lingura de-a lungul fundului tigaiei pentru a vă asigura că risotto nu se lipeste sau arde. Gatiti pana cand orezul este fraged, dar inca ferm, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata albă și sarea.
Se servește cald, garnisit cu murele și o stropire de ciocolată neagră rasă.