Risotto de Chanterelle cu dovlecei și Prosciutto prăjit

Risotto de Chanterelle cu dovlecei și Prosciutto prăjit
Rețeta Risotto de Chanterelle cu dovlecei și Prosciutto prăjit ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 2. O porție conține 1378 calorii, 38g de proteine, și 82G de grăsime. Pentru $ 8.11 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți orez arborio, ceapă, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto De Orez Brun Cu Chanterelle De Dovlecei, Risotto de Chanterelle și un cadou pentru oală de risotto Lagostina, și Risotto de pere cu Prosciutto și frunze de salvie prăjite.

Instrucțiuni

1
Topiți jumătate din unt într-o tigaie mare cu laturile înclinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și gătiți până când sunt parfumate și translucide, aproximativ 8 minute. Între timp, adăugați stocul într-o cratiță și aduceți-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați orezul și amestecați până când este bine acoperit cu unt. Gatiti pana cand untul se rumeneste putin si tigaia are nevoie de deglazare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați vinul alb pentru a slăbi orice unt brun de pe fundul tigaiei.Se toarnă încet în oala de stoc plină cu oala plină puțin câte puțin, amestecând între fiecare adăugare. Așteptați să adăugați mai multe până când adăugarea anterioară este aproape absorbită.Păstrați gătitul și adăugați mai mult stoc până când orezul este al dente și cremos, aproximativ 20 de minute. Dar nu vă bazați pe Sincronizare, gustați orezul des pentru a obține textura perfectă. Nu vă faceți griji dacă nu utilizați tot stocul pentru a obține textura potrivită. Gust pentru condimente.Scoateți orezul de pe foc și amestecați 2 linguri de unt, parmezanul, dovleceii tăiați cubulețe și oțetul de vin roșu. Lăsați orezul în pace un minut, astfel încât orezul să absoarbă cel mai mult lichidul. Între timp, prăjiți prosciutto-ul într-o tigaie abia cu ulei, așezată la foc mediu. Încercați să păstrați feliile întregi, dar este bine dacă se despart.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
ProsciuttoProsciutto
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Îndepărtați-le, când sunt crocante, pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Adăugați 1 lingură de unt în aceeași tigaie și lăsați-o să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ciupercile și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8
Adăugați câteva linguri din stocul rămas și deglazați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați ultima lingură de unt, un strop de ulei de măsline și sucul de lămâie. Pentru a servi, puneți risotto pe farfurii și turnați ciupercile și sucurile peste fiecare porție. Se acoperă cu prociutto prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate29
Revista