Risotto de Chanterelle cu dovlecei și Prosciutto prăjit
Rețeta Risotto de Chanterelle cu dovlecei și Prosciutto prăjit ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 2. O porție conține 1378 calorii, 38g de proteine, și 82G de grăsime. Pentru $ 8.11 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți orez arborio, ceapă, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto De Orez Brun Cu Chanterelle De Dovlecei, Risotto de Chanterelle și un cadou pentru oală de risotto Lagostina, și Risotto de pere cu Prosciutto și frunze de salvie prăjite.
Instrucțiuni
1
Topiți jumătate din unt într-o tigaie mare cu laturile înclinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și gătiți până când sunt parfumate și translucide, aproximativ 8 minute. Între timp, adăugați stocul într-o cratiță și aduceți-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați orezul și amestecați până când este bine acoperit cu unt. Gatiti pana cand untul se rumeneste putin si tigaia are nevoie de deglazare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați vinul alb pentru a slăbi orice unt brun de pe fundul tigaiei.Se toarnă încet în oala de stoc plină cu oala plină puțin câte puțin, amestecând între fiecare adăugare. Așteptați să adăugați mai multe până când adăugarea anterioară este aproape absorbită.Păstrați gătitul și adăugați mai mult stoc până când orezul este al dente și cremos, aproximativ 20 de minute. Dar nu vă bazați pe Sincronizare, gustați orezul des pentru a obține textura perfectă. Nu vă faceți griji dacă nu utilizați tot stocul pentru a obține textura potrivită. Gust pentru condimente.Scoateți orezul de pe foc și amestecați 2 linguri de unt, parmezanul, dovleceii tăiați cubulețe și oțetul de vin roșu. Lăsați orezul în pace un minut, astfel încât orezul să absoarbă cel mai mult lichidul. Între timp, prăjiți prosciutto-ul într-o tigaie abia cu ulei, așezată la foc mediu. Încercați să păstrați feliile întregi, dar este bine dacă se despart.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Prosciutto
Sani De Fazan Daca)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Resturi Proaspete
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Creveți Sotați, Decojiți
5
Îndepărtați-le, când sunt crocante, pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Adăugați 1 lingură de unt în aceeași tigaie și lăsați-o să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ciupercile și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8
Adăugați câteva linguri din stocul rămas și deglazați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați ultima lingură de unt, un strop de ulei de măsline și sucul de lămâie. Pentru a servi, puneți risotto pe farfurii și turnați ciupercile și sucurile peste fiecare porție. Se acoperă cu prociutto prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)