Risotto de cerneală de calmar negru cu creveți la grătar, homar și vinetă de ceapă verde
Risotto cerneală calmar negru cu creveți la grătar, homar și Vinaigrette ceapa verde ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 6.17 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 845 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de miere, vin, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Calmar la grătar cu Arugulan și vinaigret de Grapefruit de la Extra Virgin: s și dragoste din bucătăria noastră toscană, Creveți la grătar cu vinetă picantă de arahide-var, și Calmar la grătar cu salată de salată Miner și sos verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline în cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu uleiul și gătiți timp de 2 minute. Ridicați focul la mare, adăugați vinul și gătiți până când tot lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați stocul și cerneala de calmar într-o cratiță mare la foc mare și amestecați pentru a combina. Începeți să adăugați stocul de calmar fierbinte 1 1/2 căni la un moment dat și gătiți până când lichidul este absorbit. Continuați până când stocul a dispărut și orezul este al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați calmarul și gătiți timp de 2 până la 3 minute. Se amestecă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Calmar
6
Preîncălziți grătarul sau tigaia pentru grătar. Aruncați creveții în ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
7
Albiți scallionii timp de 30 de secunde într-o oală mare cu apă sărată clocotită la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scurgeți și șocați în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
9
Combinați ceapa, ceapa, usturoiul și oțetul într-un blender și procesați până la piure. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Se adaugă mierea, se condimentează după gust cu sare și piper și se toarnă într-o sticlă de stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
11
Asamblați: lingurați risotto-ul în 4 boluri. Topiți fiecare bol cu 2 creveți și stropiți cu vinetă de ceapă verde și o parte din homarul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)