Risotto De Ceapă De Primăvară Și Pește Afumat

Ceapa de primăvară și Risotto de pește afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 519 calorii, 33g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Primăvară. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. Dacă aveți Cheddar Matur, concentrat, orez risotto și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul risotto, puteți urma acest fel principal cu Daring gătește Risotto dulce: budincă de orez cu cireșe braconate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Risotto cu legume de primăvară și șuncă afumată, Sparanghel + Risotto De Ceapă De Primăvară, și Verdeață de primăvară cu pește afumat și Aioli cu ierburi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.