Risotto de cartofi dulci și porumb

Risotto de cartofi dulci și porumb
Cartofi dulci și risotto de porumb este un fără gluten farfurie. Această rețetă face 7 porții cu 289 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de măsline, piper, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Risotto De Porumb Dulce, Risotto De Porumb Dulce, și Risotto De Porumb Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartoful dulce și 1/4 cană de apă într-un bol de 1 1/2 litru pentru microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 5 minute sau până la licitație. Mash 1/2 de cartof dulce cu o furculiță. Rezervați restul de 1/2 din cartoful dulce și lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Combinați bulionul, restul de 2 căni de apă și lichidul de gătit rezervat într-o cratiță de 3 litri. Aduceți la foc mic (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Încălziți uleiul într-o cratiță de 4 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați șobolani; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5
Adăugați orez; gatiti 2 minute, amestecand constant. Se amestecă vinul; gătiți 2 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați amestecul de bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 27 de minute în total). Se amestecă piureul de cartofi dulci, cartoful dulce rezervat și porumbul; gătiți 2 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Scoateți din căldură. Se amestecă brânzeturile și ingredientele rămase.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții7
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista