Risotto De Cartofi
Risotto de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 147 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șalotă, usturoi, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Risotto De Cartofi Dulci, Risotto De Cartofi Dulci, și Risotto De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 1/4 inch; puneți într-un castron mare și acoperiți cu apă.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu, topiți untul.
Adăugați șalotă și usturoi și amestecați până când șalota este moale, aproximativ 1 minut.
Scurgeți cartofii și adăugați în tigaie, împreună cu cimbru și rozmarin. Se amestecă des până când cartofii par ușor translucizi, aproximativ 8 minute.
Adăugați bulion și amestecați des până când cartofii sunt fragezi pentru a mușca și au absorbit cea mai mare parte a lichidului, 12 până la 15 minute.
Adăugați smântână și amestecați des până când aproape totul este absorbit, 2 până la 4 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.