Risotto De Busuioc

Risotto De Busuioc
Rețeta Risotto de busuioc ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această garnitură are 361 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.22 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bulion de pui degresat cu grăsime, frunze ușor de busuioc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Risotto cu porumb și busuioc, Risotto De Busuioc Asiago, și Risotto de roșii și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți 6 1/2 căni de bulion la foc mic; acoperiți și reduceți căldura pentru a menține fierberea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, într-un robot de bucătărie, învârtiți busuiocul, usturoiul și 1 linguriță de ulei de măsline până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Se adaugă brânza și se învârte până se macină fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei și untul într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare; când este fierbinte (amestecul va fi spumos), adăugați șalotă și amestecați des până se limpezește, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați orez și amestecați des până când începe să devină opac, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați vin și amestecați până se absoarbe, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați 6 căni de bulion, 1 cană la un moment dat, amestecând după fiecare adăugare până aproape absorbit, 25 până la 30 de minute în total. Se amestecă amestecul de busuioc și se gătește, amestecând des, până când orezul este abia fraged pentru a mușca și amestecul este cremos, cu aproximativ 2 minute mai mult. Dacă risotto este mai gros decât se dorește, amestecați puțin mai mult bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Puneți risotto în boluri largi și puțin adânci și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista