Risotto De Budincă De Orez Cu Căpșuni

Risotto De Budincă De Orez Cu Căpșuni
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Risotto de budincă de orez cu căpșuni ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 369 calorii. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, coajă de lămâie, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Risotto cu lapte de cocos (budincă de orez Arborio), Budinca De Orez Risotto Cu Zahar Brun Si Vanilie, și Bucătari îndrăzneți Risotto dulce: budincă de orez cu cireșe fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și căpșuni Coca. Într-o cratiță mică la foc mediu, gătiți căpșuni, 1/2 cană de zahăr și suc de lămâie. Când boabele sunt moi, se amestecă ușor și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați orezul și gătiți până când aproape toată apa s-a evaporat. Coborâți focul la mediu și adăugați laptele, semințele de vanilie răzuite și coaja de lămâie. Amestecați frecvent până când budinca s-a îngroșat, aproximativ 20 de minute. Se amestecă zahărul rămas și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Pentru a servi, rotiți amestecul de căpșuni în budinca de orez. Alternativ, strat budincă și amestec de căpșuni în pahare înalte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista