Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră

Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră
Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 670 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de ulei de măsline, stoc de pui, ciorbă elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până orez arborio ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Încercați Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră, Ierburi amare cu migdale și brânză de capră, și Ierburi amare cu migdale și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați tulpinile de ciorbă tocate și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când sunt fragede, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați frunzele de ciorbă și gătiți, aruncând, până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
5
Scurgeți ciorba și transferați-o într-un bol. Condimentează cu sare și piper. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Într-o cratiță, aduceți stocul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați orezul și gătiți, amestecând până când orezul este acoperit cu ulei de măsline, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Adăugați 1 cană din stocul fierbinte și gătiți, amestecând frecvent, până când orezul a absorbit cea mai mare parte a stocului, aproximativ 3 minute. Continuați să gătiți risotto-ul, adăugând 1 cană de stoc la un moment dat și amestecând constant între adăugiri până când stocul este absorbit. Risotto-ul se face atunci când este cremos, iar boabele de orez sunt doar fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați brânza, untul și ciorba gătită. Condimentează cu sare și piper și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Chard ElvețianChard Elvețian
12
Recomandare de vin: un Chianti Classico bogat va echivala textura cremoasă a Gouda și va înmuia claritatea verdeturilor. Încercați unul din epoca din 1998, cum ar fi Fontodi sau Vignamaggio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
VerziiVerzii
GoudaGouda

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista