Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră

Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră
Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 670 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de ulei de măsline, stoc de pui, ciorbă elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până orez arborio ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Încercați Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră, Ierburi amare cu migdale și brânză de capră, și Ierburi amare cu migdale și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați tulpinile de ciorbă tocate și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când sunt fragede, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați frunzele de ciorbă și gătiți, aruncând, până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
5
Scurgeți ciorba și transferați-o într-un bol. Condimentează cu sare și piper. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-o cratiță, aduceți stocul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați orezul și gătiți, amestecând până când orezul este acoperit cu ulei de măsline, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Adăugați 1 cană din stocul fierbinte și gătiți, amestecând frecvent, până când orezul a absorbit cea mai mare parte a stocului, aproximativ 3 minute. Continuați să gătiți risotto-ul, adăugând 1 cană de stoc la un moment dat și amestecând constant între adăugiri până când stocul este absorbit. Risotto-ul se face atunci când este cremos, iar boabele de orez sunt doar fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați brânza, untul și ciorba gătită. Condimentează cu sare și piper și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Chard ElvețianChard Elvețian
12
Recomandare de vin: un Chianti Classico bogat va echivala textura cremoasă a Gouda și va înmuia claritatea verdeturilor. Încercați unul din epoca din 1998, cum ar fi Fontodi sau Vignamaggio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
VerziiVerzii
GoudaGouda

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista