Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră

Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 670 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de ulei de măsline, stoc de pui, ciorbă elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până orez arborio ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Încercați Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră, Ierburi amare cu migdale și brânză de capră, și Ierburi amare cu migdale și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați tulpinile de ciorbă tocate și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când sunt fragede, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Adăugați frunzele de ciorbă și gătiți, aruncând, până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Scurgeți ciorba și transferați-o într-un bol. Condimentează cu sare și piper. Ștergeți tigaia.
Într-o cratiță, aduceți stocul la foc mic.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie până când strălucește.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând până când orezul este acoperit cu ulei de măsline, aproximativ 2 minute.
Adăugați 1 cană din stocul fierbinte și gătiți, amestecând frecvent, până când orezul a absorbit cea mai mare parte a stocului, aproximativ 3 minute. Continuați să gătiți risotto-ul, adăugând 1 cană de stoc la un moment dat și amestecând constant între adăugiri până când stocul este absorbit. Risotto-ul se face atunci când este cremos, iar boabele de orez sunt doar fragede, aproximativ 20 de minute.
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați brânza, untul și ciorba gătită. Condimentează cu sare și piper și servește imediat.
Recomandare de vin: un Chianti Classico bogat va echivala textura cremoasă a Gouda și va înmuia claritatea verdeturilor. Încercați unul din epoca din 1998, cum ar fi Fontodi sau Vignamaggio.