Risotto cu sparanghel și slănină de bizon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risotto cu sparanghel și slănină de bizon. Această rețetă face 8 porții cu 315 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, sulițe de sparanghel, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bacon Bison Bere Chili, Rețetă De Cheeseburger Cu Slănină De Bizon, și Pâine Ușoară Cu Slănină De Bizon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați sparanghelul într-un singur strat într-o tigaie de copt de 15x10x1 inci.
Stropiți cu ulei de măsline.
Coaceți, neacoperit, timp de 8 minute sau până când este crocant. Se răcește ușor.
Tăiați în bucăți de mușcătură; pus deoparte.
Topiți untul la foc mediu într-o cratiță mare. Gatiti ceapa in unt fierbinte timp de 4 pana la 5 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați orez. Gatiti si amestecati 2 minute. Se amestecă cu grijă bulionul și piperul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti la foc mic, acoperit, timp de 20 de minute (nu ridicați capacul).
Între timp, gătiți slănină de bizon, 1/2 la un moment dat, la foc mediu într-o tigaie mare timp de 5 până la 6 minute pe lot sau până când este crocantă, întorcându-se ocazional. Dacă este necesar, scurgeți pe prosoape de hârtie.
Transferați pe o placă de tăiere. Se răcește ușor; se toacă în bucăți de mușcătură.
Scoateți cratița de pe foc. Se amestecă sparanghelul.
Lăsați să stea, acoperit, timp de 5 minute. Se amestecă bucățile de slănină de bizon și parmezanul.