Risotto cu sparanghel și Morel Rago aprox. t

Risotto cu sparanghel și Morel Rago ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 662 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți ciuperci morel, parmigiano-reggiano plus suplimentar, 2 cepe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui fript cu sparanghel, Morel și Rago de ceapă perlată, Morel Risotto, și Quiche de sparanghel și Morel.
Instrucțiuni
Dacă folosiți moreluri uscate, înmuiați în apă caldă pentru a acoperi 30 de minute. Agitați morelele uscate în apă înmuiată sau morelele proaspete în apă rece pentru a disloca nisipul, apoi ridicați din apă, stoarcând excesul. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Tăiați morelele (proaspete sau uscate) transversal în felii groase de 1/4 inch.
Aduceți bulionul și apa la fiert într-o oală de 4 litri.
Adăugați sparanghel și gătiți, neacoperit, amestecând ocazional, până când este crocant, 3 până la 4 minute.
Transferați sparanghelul cu o lingură cu fante într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, apoi scurgeți și uscați. Rezervați 1 cană de amestec de bulion pentru ragout și păstrați bulionul rămas la foc mic.
Gatiti ceapa in ulei intr - o oala grea de 5 pana la 6 litri la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați orez și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Se adaugă vin și se fierbe rapid, amestecând continuu, până se absoarbe, aproximativ 1 minut.
Adăugați 1/2 cană de amestec de bulion fierbinte și fierbeți rapid, amestecând continuu, până când bulionul este absorbit. Continuați să fierbeți și să adăugați amestec de bulion fierbinte, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și lăsând fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este doar fraged și cu aspect cremos, 18 până la 22 de minute. (Va rămâne amestecul de bulion rămas. Rezervă pentru subțierea risotto.)
Se amestecă brânza, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper în risotto, apoi se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, în timp ce se face ragout.
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi saut morels și usturoi, amestecând ocazional, până când usturoiul este auriu pal, aproximativ 4 minute.
Se toarnă 1 cană de bulion rezervat și se aduce la fierbere. Se amestecă mazărea, sparanghelul, coaja și restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se fierbe, amestecând ocazional, până când legumele sunt încălzite, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă restul de 2 linguri de unt, tigaia învârtită până se încorporează untul, apoi se condimentează ragoul cu sare și piper.
Risotto subțire la consistența dorită cu o parte din bulionul rămas și condimentează cu sare și piper. Împărțiți risotto între 4 boluri puțin adânci. Lingurați sparanghelul și ragutul morel (cu lichid) deasupra și presărați arpagic.
Morelele uscate pot fi înmuiate și bătute uscate cu 1 zi înainte și răcite, acoperite.