Risotto Cu Praz Și Ciuperci
Risotto cu praz și ciuperci ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 172 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți orez arborio, pre - ciuperci, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Risotto de hrișcă cu ciuperci și praz, Risotto cu praz, ciuperci Shiitake și trufe, și Risotto Cu Praz, Ciuperci Shiitake Și Trufe.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie. (Nu fierbeți.) Păstrați cald la foc mic.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați praz și ciuperci; saut 5 minute sau până când prazul este moale.
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă vinul; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Adăugați salvie și bulion cald, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită (aproximativ 24 de minute în total). Se amestecă brânza și piperul.