Risotto cu porumb dulce și șofran

Risotto cu porumb dulce și șofran
Risotto cu porumb dulce și șofran ar putea fi doar rețeta vegetariană fără gluten și lacto ovo pe care ați căutat-o. Pentru 2,09 USD per porție , primești un aperitiv care servește 5. O porție conține 462 de calorii , 10 g de proteine și 26 g de grăsime . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Mergeți la magazin și cumpărați orez arborio, smântână grea pentru frișcă, supă suplimentară de pui și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Risotto cu porumb prăjit și șofran , Risotto fără gluten: Risotto cu șofran cu sau fără vin și Risotto cu porumb dulce .

Instrucțiuni

1
Tăiați porumbul din știuleți. Într-o tigaie mare, topește 3 linguri de unt la foc mediu; adăugați porumb, sare, piper și 1/4 cană bulion. Gatiti si amestecati timp de 3-5 minute sau pana cand porumbul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din tigaie și lăsați deoparte; tine de cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Într-o cratiță mare, încălziți șofranul și bulionul rămas; tine de cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
În aceeași tigaie, căliți ceapa în ulei și 3 linguri de unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați orez; gatiti si amestecati 2-3 minute. Reduce caldura; se amestecă în vin. Gatiti si amestecati pana se absoarbe tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulion cald, câte 1/2 cană o dată, amestecând constant și lăsând lichidul să se absoarbă între adăugiri. Gătiți doar până când risotto este cremos și orezul este aproape fraged (timpul de gătire este de aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Se amestecă smântâna, amestecul de porumb rezervat și untul rămas; gatiti si amestecati pana se incalzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
9
Se presară cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Risotto. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Capraia Chianti Classico cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia este un vin cu o complexitate și o structură optime. Culoare roșu rubiniu cu nuanțe violete. Aroma intensa si bogata, vinoasa, bazata pe fructe. Note placute de cirese, racoritoare si bine echilibrate, cu note de tanin viu integrat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Revista