Risotto cu porumb dulce și șofran ar putea fi doar rețeta vegetariană fără gluten și lacto ovo pe care ați căutat-o. Pentru 2,09 USD per porție , primești un aperitiv care servește 5. O porție conține 462 de calorii , 10 g de proteine și 26 g de grăsime . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Mergeți la magazin și cumpărați orez arborio, smântână grea pentru frișcă, supă suplimentară de pui și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Risotto cu porumb prăjit și șofran , Risotto fără gluten: Risotto cu șofran cu sau fără vin și Risotto cu porumb dulce .
Instrucțiuni
1
Tăiați porumbul din știuleți. Într-o tigaie mare, topește 3 linguri de unt la foc mediu; adăugați porumb, sare, piper și 1/4 cană bulion. Gatiti si amestecati timp de 3-5 minute sau pana cand porumbul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scoateți din tigaie și lăsați deoparte; tine de cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Într-o cratiță mare, încălziți șofranul și bulionul rămas; tine de cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
În aceeași tigaie, căliți ceapa în ulei și 3 linguri de unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
6
Adăugați orez; gatiti si amestecati 2-3 minute. Reduce caldura; se amestecă în vin. Gatiti si amestecati pana se absoarbe tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulion cald, câte 1/2 cană o dată, amestecând constant și lăsând lichidul să se absoarbă între adăugiri. Gătiți doar până când risotto este cremos și orezul este aproape fraged (timpul de gătire este de aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®
8
Se amestecă smântâna, amestecul de porumb rezervat și untul rămas; gatiti si amestecati pana se incalzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Risotto. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Capraia Chianti Classico cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia este un vin cu o complexitate și o structură optime. Culoare roșu rubiniu cu nuanțe violete. Aroma intensa si bogata, vinoasa, bazata pe fructe. Note placute de cirese, racoritoare si bine echilibrate, cu note de tanin viu integrat.