Risotto cu porumb, dovlecei și ardei roșu
Rețeta Risotto cu porumb, dovlecei și ardei roșu este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această garnitură are 308 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de orez arborio, ceapă, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați A-porumb-Ing Grace: Risotto de ardei roșu, porumb și slănină, Dovlecei umpluți cu porumb și piper, și Porumb, ardei gras și saut de dovlecel 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul și apa la foc mic într-o cratiță medie; păstrați cald.
Încălziți uleiul într-o oală sub presiune de 6 litri la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați ceapa; sotati 2 minute.
Adăugați orez și șofran; sotati 30 de secunde. Se amestecă amestecul de bulion. Închideți bine capacul; aduceți la presiune ridicată la foc mare (aproximativ 3 minute). Reglați căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gatiti 3 minute.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
Puneți oala sub presiune sub apă curentă rece.
Scoateți capacul; se amestecă porumbul, dovlecelul și ardeiul gras. Gatiti, neacoperit, 3 minute; se amestecă constant. Se amestecă brânza și sarea.