Risotto Cu Parmezan

Risotto Cu Parmezan
Parmezanul Risotto necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 383 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de parmezan, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez risotto ai putea urma acest curs principal cu Bucătari îndrăzneți Risotto dulce: budincă de orez cu cireșe fierte ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Risotto Cu Parmezan, Risotto Cu Parmezan, și Risotto Cu Parmezan.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui la foc mic într-un vas mediu. Păstrați la foc mic, acoperit, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți uleiul de măsline și 2 lingurițe. unt la foc mediu într-un 8-qt cu fund greu. iarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se adaugă ceapa și se sotează, amestecând ocazional, până devine translucid și începe să devină auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați orezul și sotati, amestecând constant, până când doar marginile boabelor arată translucide, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați vin și 1/2 linguriță. sare și gătește, amestecând, până când vinul este complet absorbit de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați aproximativ 1/2 cană bulion fierbinte la orez și gătiți, amestecând constant, până când bulionul este complet absorbit de orez; reduceți focul la mediu-scăzut dacă amestecul începe să fiarbă. Continuați să adăugați bulion 1/2 cană la un moment dat, amestecând până când fiecare adăugare este absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este doar fraged la mușcătură (15 până la 30 de minute; veți avea bulion rămas). Păstrați orezul la foc mic constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Scoateți orezul de pe foc și amestecați parmezanul, piperul, pătrunjelul, rămânând 1 linguriță. unt și sare după gust. Pentru un risotto mai slab, amestecați 1 până la 2 căni de bulion rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Serviți imediat, cu mai mult parmezan pe lateral pentru stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
* Pentru o rețetă, du-te la sunset.com/chickenbroth
1
Cremozitatea și masticabilitatea caracteristice ale Risotto provin din orezul în sine, iar orezul risotto nu este orez obișnuit. Conține două amidonuri diferite: un exterior de amilopectină, care se înmoaie mai repede-în special sub presiunea agitării constante-pentru a crea o senzație cremoasă în gură; și un interior de amiloză, care rămâne relativ ferm în timpul gătitului pentru a vă oferi acea mușcătură al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Arborio este cel mai amidon dintre cele trei tipuri populare de risotto și este cel mai predispus la obținerea de gumă pe măsură ce gătește; în interior, boabele tind să fie calcaroase și sfărâmicioase. Disponibil pe scară largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GummiesGummies
3
Preferatul nostru, Carnaroli are boabe mai lungi, înguste, care gătesc cel mai uniform și au cea mai bună textură-cremoasă, fără a fi lipicioasă și un interior bun de mestecat. Găsiți la Whole Foods Markets, A. G. Ferrari Foods (agferrari.com), și magazine alimentare gourmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarnaroliCarnaroli
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
4
Boabele Vialone Nano sunt mai mici, de formă ovală și produc un risotto delicat, cu aromă de nuci. Găsiți la A. G. Ferrari Foods (vezi mai sus) și magazine de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
5
Surpriză: orez Sushi. Brandul Nishiki cu cereale medii este cremos și chewy și seamănă atât de mult cu Arborio, încât jumătate din panoul nostru de degustare nu a putut face diferența. În plus, costă mai puțin decât orice orez risotto Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SushiOrez Sushi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
Bright ruby red colored. The nose is intense and fruity with a violet fragrance and a slight hint of cherries and red currant. The palate is dry and balanced, lightly tannic which turns into velvety softness.Pairs well with delicious pastas to spicy pasta dishes. Ideal with roasts, steaks, and grilled veal.Blend: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista