Risotto cu Mozzarella proaspătă, roșii și busuioc

Risotto cu Mozzarella proaspătă, roșii și busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Risotto cu Mozzarella proaspătă, roșii și busuioc. O porție conține 145 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.72 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, roșii de struguri, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Risotto cu Mozzarella proaspătă, roșii de struguri și busuioc, Risotto cu Mozzarella proaspătă, roșii de struguri și busuioc, și Orecchiette cu roșii, Mozzarella proaspătă și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Cuptor cu microunde, neacoperit, la 2 minute sau până la licitație. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Bulion cu microunde într-un vas de sticlă la mare 4 minute sau până la cald. Se amestecă orezul și bulionul fierbinte în amestecul de ceapă; cuptor cu microunde, neacoperit, la 10 minute. Se amestecă vinul; cuptor cu microunde la maxim încă 10 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând de două ori. Se amestecă roșiile, busuiocul și sarea. Îndoiți ușor brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista