Risotto cu Mozzarella proaspătă, roșii de struguri și busuioc

Risotto cu Mozzarella proaspătă, roșii de struguri și busuioc
Risotto cu Mozzarella proaspătă, roșii de struguri și busuioc ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 352 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, bulion de pui cu mai puțin sodiu, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto cu Mozzarella proaspătă, roșii de struguri și busuioc, Farfalle cu roșii proaspete, busuioc și mozzarella, și Orecchiette cu roșii, Mozzarella proaspătă și busuioc.

Instrucțiuni

1
Puneți oțetul într-o cratiță mică și grea; aduceți la fierbere la foc mediu. Gatiti pana usor siropos si reduceti la 1 lingura (aproximativ 4 minute). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați prazul în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați orez; gatiti 2 minute, amestecand constant. Se amestecă vinul și se gătește 1 minut sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant. Se amestecă 1 cană de bulion; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
VinVin
6
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total). Se amestecă jumătate și jumătate, sare și piper; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BulionBulion
SareSare
7
Se ia de pe foc; se amestecă roșiile, busuiocul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
8
Așezați aproximativ 1 cană risotto în fiecare din cele 6 boluri de servire puțin adânci; stropiți fiecare porție cu 1/2 linguriță sirop balsamic și 1/2 linguriță ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista