Risotto cu Edamame, rucola și Porcini este un fără gluten rețetă cu 40 de porții. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 46 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Un amestec de orez arborio, parmezan, ciuperci porcini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Risotto De Șuncă Porcini, Risotto Porcini, și Risotto Porcini.
Instrucțiuni
1
Aduceți ciupercile și apa la fiert într-o cratiță mică la foc mare. Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc; lăsați să stea până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 10 minute. Tapetați o sită cu ochiuri fine cu un prosop de hârtie umed și așezați-o peste o ceașcă mare de măsurare sau un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă ciupercile și lichidul în sită. Rezervați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Transferați ciupercile pe o tăietură și lăsați să se răcească ușor, apoi tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4
Adăugați suficientă apă în lichidul strecurat până la 4 1/2 căni; puneți deoparte ciupercile și lichidul pentru Pasul 4.Acoperiți edamame cu apă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 2 minute; puneți deoparte în apa de gătit.Între timp, așezați orezul și șalota într-un vas de copt superficial de 3 litri, care se va potrivi și se va roti corect în cuptorul cu microunde. Se amestecă uleiul până când orezul este acoperit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Edamame Congelat (din Păstăi)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Întindeți orezul uniform în vas și cuptorul cu microunde, neacoperit, la înălțime până când pare opac și abia începe să se coloreze în unul sau două pete, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
6
Adăugați coaja și sucul de lămâie, sarea, piperul, ciupercile tocate rezervate și apa de ciuperci; se amestecă bine. Cuptorul cu microunde la mare timp de 9 minute. Se amestecă bine, apoi se pune la microunde până când orezul este fraged, dar încă ferm în centru și cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită, încă 9 minute. În funcție de puterea cuptorului cu microunde, acest ultim timp de gătit va varia. După 9 minute, gătiți la intervale de 3 minute, oprindu-vă să amestecați și testați orezul pentru coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
7
Scurgeți edamame și adăugați la risotto împreună cu rucola și parmezan; se amestecă până când rucola este ofilită.