Risotto cu dovleac, praz și busuioc
Rețeta Risotto cu dovleac, praz și busuioc ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 1 oră. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de ulei de măsline, cuburi de dovleac, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Risotto Cu Dovleac, Praz Și Busuioc, Supă De Dovleac Cu Praz, și Cartofi festonati si dovlecei cu praz.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei în oală mare greapeste foc mediu-mare.
Adăugați squash andsaut până când începe să se înmoaie și să se rumenească în jurul marginilor, aproximativ 5 minute.
Transfersquash la castron mediu.
Reduceți căldura la mediu; adăugați restul de 1 lingură de ulei, praz și cimbru în același vas și amestecați până se înmoaie, dar nu se rumenesc,aproximativ 5 minute.
Adăugați orez și amestecați 1 minut.
Adăugați 1 cană de bulion și fierbeți până se absoarbe,amestecând frecvent, 3 până la 4 minute.
Adăugați bulionul rămas cu 1/2 cană, permițând ca fiecare adaos să fie absorbit înainte de a adăuga următorul, amestecând des, aproximativ 15 minute.Întoarceți dovleacul în oală. Continuați să gătițipână când orezul este doar fraged, dar totuși foarte cremos, amestecând ușor și des, cu aproximativ 10 minute mai mult (aproximativ 25 de minute în total timp de gătit).
Se ia de pe foc. Se amestecăbusule și 3/4 cană parmezan proaspăt rasbrânză. Se condimentează după gust cu sare șipiper.
Transferați într-un castron mare și servițicu brânză parmezană suplimentară.