Risotto cu cârnați și spanac
Cârnați și spanac Risotto ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 414 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână șalotă, sare, cârnați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Risotto de cârnați cu spanac și roșii, Supă de Risotto, Pean și cârnați, și Risotto Cu Roșii Și Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul și 1 cană de apă la foc mic într-o cratiță mică (nu fierbeți); păstrați cald la foc mic.
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați sare și ciuperci în tigaie; gatiti timp de 8 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Scoateți ciupercile din tigaie și puneți-le deoparte.
Adăugați cârnați în tigaie și gătiți timp de 3 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Adăugați șalotă și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă vinul și se gătește până când lichidul este aproape absorbit, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Se amestecă 1 cană de amestec de bulion; gătiți timp de 2 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de amestec de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 30 de minute în total).
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați ciupercile și spanacul; se amestecă până când spanacul se ofilește. Se acoperă uniform cu brânză.