Risotto cu cârnați cu spanac și roșii
Rețeta Risotto cu cârnați cu spanac și roșii se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 272 de calorii, 9 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 2,57 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, spanac pentru copii, brânză parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 90%, ceea ce este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Risotto cremos la cuptor cu cârnați italieni și roșii uscate la soare, risotto cu cârnați și spanac și Tortellini cu brânză cu cârnați, roșii și spanac.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți bulionul și păstrați-l la cald. Într-o tigaie mare, gătiți cârnații, prazul și feniculul la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă orezul; gatiti si amestecati 2-3 minute. Reduce caldura; se amestecă în vin. Gatiti si amestecati pana se absoarbe tot lichidul.
Adăugați bulion încălzit, 1/2 cană o dată, amestecând constant. Lăsați lichidul să se absoarbă între adăugiri. Gătiți doar până când risotto este cremos și orezul este aproape fraged. (Timpul de gătire este de aproximativ 20 de minute.)
Se adauga spanacul, rosiile, busuiocul si ardeiul; gatiti si amestecati pana se incalzesc.
Se presară cu brânză; servi imediat.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Risotto. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubiniu închis, cu multă arome de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, acesta este corpolent și catifelat, cu multe fructe și un final lung, suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.