Risotto cu cârnați cu spanac și roșii

Risotto cu cârnați cu spanac și roșii
Rețeta Risotto cu cârnați cu spanac și roșii se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 272 de calorii, 9 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 2,57 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, spanac pentru copii, brânză parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 90%, ceea ce este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Risotto cremos la cuptor cu cârnați italieni și roșii uscate la soare, risotto cu cârnați și spanac și Tortellini cu brânză cu cârnați, roșii și spanac.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți bulionul și păstrați-l la cald. Într-o tigaie mare, gătiți cârnații, prazul și feniculul la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă orezul; gatiti si amestecati 2-3 minute. Reduce caldura; se amestecă în vin. Gatiti si amestecati pana se absoarbe tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați bulion încălzit, 1/2 cană o dată, amestecând constant. Lăsați lichidul să se absoarbă între adăugiri. Gătiți doar până când risotto este cremos și orezul este aproape fraged. (Timpul de gătire este de aproximativ 20 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se adauga spanacul, rosiile, busuiocul si ardeiul; gatiti si amestecati pana se incalzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Se presară cu brânză; servi imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Risotto. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubiniu închis, cu multă arome de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, acesta este corpolent și catifelat, cu multe fructe și un final lung, suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista