Risotto Cu Ciuperci Porcini
Risotto de ciuperci Porcini este un fără gluten garnitură. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 351 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți orez arborio, ciuperci porcini, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Risotto Cu Ciuperci Porcini, Risotto Cu Ciuperci Porcini, și Risotto Cu Ciuperci Porcini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron rezistent la căldură, înmuiați ciupercile porcini uscate în apa clocotită până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Frecați ciupercile în apă pentru a îndepărta orice nisip, apoi ridicați-le din lichidul de înmuiere și tocați grosier. Rezervați lichidul de înmuiere a ciupercilor.
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de legume la fierbere. Acoperiți și păstrați stocul la foc mic la foc mic. Într-o cratiță mare sau caserolă din fontă emailată medie, topiți 2 linguri de unt în uleiul de măsline.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Adăugați ciupercile cremini și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați orezul în tigaie și gătiți, amestecând, până când este acoperit, aproximativ 1 minut.
Adăugați vinul alb în orez și fierbeți până aproape s-a evaporat.
Adăugați ciupercile porcini tocate și lichidul de înmuiere a ciupercilor rezervate, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos.
Adăugați suficient stoc fierbinte pentru a acoperi doar orezul și gătiți, amestecând continuu, până când stocul a fost absorbit.
Adăugați mai mult stoc. Continuați să gătiți și să amestecați, adăugând mai mult stoc pe măsură ce este absorbit, până când orezul este doar fraged și se formează un sos cremos, aproximativ 30 de minute.
Scoateți risotto-ul porcini de pe foc și amestecați restul de 2 linguri de unt și parmezanul ras. Condimentați risotto-ul cu sare și piper și puneți-l în boluri puțin adânci. Acoperiți risotto-ul cu așchii de parmezan și serviți.