Risotto Cu Ciuperci Porcini

Risotto Cu Ciuperci Porcini
Risotto de ciuperci Porcini este un fără gluten garnitură. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 351 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți orez arborio, ciuperci porcini, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Risotto Cu Ciuperci Porcini, Risotto Cu Ciuperci Porcini, și Risotto Cu Ciuperci Porcini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron rezistent la căldură, înmuiați ciupercile porcini uscate în apa clocotită până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Frecați ciupercile în apă pentru a îndepărta orice nisip, apoi ridicați-le din lichidul de înmuiere și tocați grosier. Rezervați lichidul de înmuiere a ciupercilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de legume la fierbere. Acoperiți și păstrați stocul la foc mic la foc mic. Într-o cratiță mare sau caserolă din fontă emailată medie, topiți 2 linguri de unt în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați ciupercile cremini și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
5
Adăugați orezul în tigaie și gătiți, amestecând, până când este acoperit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați vinul alb în orez și fierbeți până aproape s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Adăugați ciupercile porcini tocate și lichidul de înmuiere a ciupercilor rezervate, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
8
Adăugați suficient stoc fierbinte pentru a acoperi doar orezul și gătiți, amestecând continuu, până când stocul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Adăugați mai mult stoc. Continuați să gătiți și să amestecați, adăugând mai mult stoc pe măsură ce este absorbit, până când orezul este doar fraged și se formează un sos cremos, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
10
Scoateți risotto-ul porcini de pe foc și amestecați restul de 2 linguri de unt și parmezanul ras. Condimentați risotto-ul cu sare și piper și puneți-l în boluri puțin adânci. Acoperiți risotto-ul cu așchii de parmezan și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista