Risotto Cu Ciuperci Cremoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto cu ciuperci cremoase. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $3.08 pe portie. O porție conține 1105 calorii, 43G de proteine, și 53G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, parmezan, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Încercați Risotto Cremos Cu Ciuperci, Risotto De Ciuperci Cu Praz Cremos, și O tigaie cremă de ciuperci și Risotto de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se prăjește puiul și ciupercile și se lasă deoparte.Prăjiți orezul într-o tigaie în ulei timp de un minut. Începeți să fierbeți apă și pregătiți bulionul de pui într-o cratiță separată.Începeți să adăugați apă de bulion de pui și vinul puțin câte puțin la orez și fierbeți la foc mediu până când orezul este fiert.Odată ce orezul este gata, adăugați untul, puiul și ciupercile și amestecați-le.
Adăugați parmezanul, sarea și piperul și amestecați ultima dată înainte de a servi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.