Risotto Cu Ciuperci
Risotto cu ciuperci-ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 238 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de arborio, vin, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Risotto de ovăz tăiat din Oțel cu ciuperci și ierburi # SundaySupper, Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci), și Risotto cu ierburi și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare; când este fierbinte, adăugați ceapă și ciuperci și amestecați des până când ceapa este moale și lichidul s-a evaporat, 5 până la 6 minute.
Adăugați orez și amestecați până la opac, aproximativ 3 minute.
Adăugați vin și amestecați până se absoarbe, 1 până la 2 minute.
Adăugați 4 1/2 căni de bulion și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând des. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând des până când orezul este fraged pentru a mușca, 15 până la 20 de minute. Dacă se dorește o consistență mai cremoasă, amestecați cu aproximativ 1/2 cană mai mult bulion. Se amestecă brânza, pătrunjelul, Salvia, tarhonul și cimbru.
Se adaugă sare și piper după gust.
Curățarea ciupercilor: tăiați fundul dur sau decolorat al tulpinilor de ciuperci și orice pete sau pete învinețite. (Pentru shiitakes și stridii, îndepărtați întreaga tulpină fibroasă.) Pentru ciupercile ferme, cum ar fi portabellas, ștergeți murdăria cu o cârpă umedă sau puneți-o într-o strecurătoare, clătiți bine sub apă curentă rece și uscați-o cu prosoape. Pentru ciupercile delicate care au o mulțime de locuri unde să se ascundă murdăria, cum ar fi galbenele și aricii, scufundați-vă într-un castron cu apă rece și agitați ușor cu mâinile pentru a pierde orice particule.
Scurgeți, clătiți cu atenție sub apă curentă și uscați ușor cu un prosop.