Risotto Cu Bacon

Risotto Cu Bacon
Risotto Bacon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.54 pe portie. O porție conține 698 calorii, 22g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4626 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de orez arborio, bulion de pui, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Risotto Cu Bacon, Risotto cu mazăre și slănină, și Risotto de Pean și slănină.

Instrucțiuni

1
Gatiti si amestecati slanina taiata cubulete intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți slănina și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță la foc mare; reduceți focul la minim pentru a menține bulionul de pui fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Încălziți 2 linguri de unt într-o cratiță mare, cu fundul greu, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa începe să se rumenească la margini, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Se toarnă orezul și se amestecă până când orezul este acoperit cu unt și a început să se prăjească, 2 până la 3 minute. Reduceți căldura la mediu; amestecați o treime din bulionul de pui fierbinte și continuați să amestecați până când orezul a absorbit lichidul și a devenit cremos. Repetați acest proces încă de două ori, amestecând constant. Amestecarea în bulion ar trebui să dureze 15 până la 20 de minute în total. Când ați terminat, orezul ar trebui să fie fraged, dar ușor ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
UntUnt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
OrezOrez
7
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați restul de 2 linguri de unt, parmezanul și slănina rezervată. Condimentează după gust cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista