Risotto cremos de sfeclă roșie

Risotto cremos de sfeclă roșie
Risotto cremos de sfeclă roșie durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,54 USD pe porție. O porție conține 453 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. 890 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mărar, ceapă, buton de unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 58%. Rețete similare sunt Risotto De Sfeclă Roșie, Curry cremos de sfeclă roșie, și Salată de macrou afumat și sfeclă roșie cu sos cremos de hrean.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Curățați și tăiați sfecla roșie (folosiți mănuși de bucătărie dacă nu doriți ca mâinile să se păteze) și tăiați-le în pene mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Așezați pe o foaie mare de folie pe o foaie de copt. Aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline, condimentați, apoi gătiți timp de 1 oră până când sfecla este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Între timp, încălziți uleiul de măsline rămas cu untul într-o tigaie rezistentă la cuptor cu capac. Sfat în ceapă și usturoi, apoi gătiți timp de 3-5 minute până la translucid. Se amestecă orezul până se acoperă bine cu untul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă peste vinul alb, apoi se lasă amestecul să se baloneze timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
6
Se amestecă bine, apoi se toarnă peste stoc. Se amestecă din nou, se acoperă și se introduce în cuptor. Gatiti 15 minute pana cand orezul este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți sfecla roșie din cuptor. Whizz de ei pentru a face un pur, apoi se taie restul în bucăți mici. Se amestecă cea mai mare parte a parmezanului, sfecla roșie pură și tocată prin risotto, apoi se servește cu niște cremă acrită dolloped peste și mărarul și parmezanul suplimentar împrăștiate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Risotto funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista