Risotto cremos de porumb și usturoi

Risotto cremos de porumb și usturoi
Risotto cremos de porumb și usturoi este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,1 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, pătrunjel, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Risotto cremos de porumb și usturoi, Risotto Cremos De Porumb, și Cremă De Usturoi Creveți Conopidă Orez Risotto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/3 cană de bulion până la fierbere în tigaie de 10 inci. Gatiti usturoiul in bulion 1 minut, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă orezul și porumbul. Gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Se amestecă bulionul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Continuați să gătiți neacoperit 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional, până când orezul este fraged și cremos; se ia de pe foc. Se amestecă brânzeturile și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateNormal
Gata În32 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista