Risotto " Conopidă De Aur
Rețeta conopida aurie " Risotto ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 597 calorii. Pentru $9.74 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână unt, frișcă, conopidă aurie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă de risotto de conopidă (risotto ai Cavolfiori), Risotto De Orz Cu Sfeclă Aurie Și Verdeață, și Risotto de orz și ierburi cu crustă aurie Bruxelles Sp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați miezul dur și tăiați frunzele din conopidă. Se rupe în bucăți, apoi se învârte într-un robot de bucătărie până se rupe în flori mici.
Într - un 12-la 14-in. tigaie, topiți 1 lingură. unt la foc mare.
Adăugați panko și gătiți, amestecând, până la prăjit, aproximativ 3 minute.
Adăugați frunze de cimbru și aruncați pentru a combina.
Se toarnă într-un castron mic. Ștergeți tigaia curată.
Adăugați 3 linguri rămase. unt, conopida, șalotă, și 1 1/4 cani bulion la aceeași tigaie. Acoperiți și gătiți la foc mare, amestecând des, până când conopida este doar fragedă, 3 până la 4 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând des, până când lichidul este absorbit, 8 până la 10 minute.
Se amestecă smântâna și se încălzește până la fierbere.
Se ia de pe foc, se presară brânză și ulei de trufe (dacă se folosește) și se amestecă până se topește brânza. Dacă doriți o consistență mai cremoasă, adăugați restul de 1/4 cană de bulion. Se condimentează cu sare și piper.
Lingurați în 4 boluri largi pentru paste și acoperiți cu panko prăjit.