Risi e Bisi -- orez și mazăre în stil Italian

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risi e Bisi-orez și mazăre în stil Italian. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 406 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână orez arborio, ulei de măsline, brânză romano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Risi e Bisi -- orez și mazăre în stil Italian, Risi e Bisi, orez Italian și mazăre, și Risi e Bisi (orez și mazăre).
Instrucțiuni
Puneți bulionul de pui într-o oală mică și încălziți la foc mic.
Încălziți o tigaie de dimensiuni medii la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline extra-virgin 2 rotații de tigaie și usturoi.
Se sotează usturoiul 1 minut, apoi se adaugă Arborio. Prăjiți orezul Arborio 2 minute, apoi turnați în 1/3 din stoc. Aduceți la un balon. Se amestecă orezul ocazional, permițând orezului să devină amidon și bulionul să se gătească în orez.
Adăugați mai mult stoc când orezul începe să se usuce. Continuați să amestecați și să turnați bulionul până când orezul este al dente, 22 de minute. Se amestecă mazărea și brânza și se condimentează cu sare și piper, după gustul tău.