Risi e Bisi, orez Italian și mazăre

Risi e Bisi, orez Italian și mazăre este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 426 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de supă de pui, șalotă, șuncă de prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 229 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Risi e Bisi -- orez și mazăre în stil Italian, Risi e Bisi (orez și mazăre), și 2bleu ' s Lemony Rice cu mazăre (Risi e Bisi).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de dimensiuni medii la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați șalotele și amestecați pentru a combina.
Lasa aceste saut pentru 2-3 minute.
Încălziți stocul și apa: între timp, încălziți stocul și 1 cană de apă într-o oală mică. Vrei asta la foc mic în timp ce faci orezul.
Adăugați usturoiul și prosciutto-ul tăiat cubulețe în oala cu șalota, amestecați bine și gătiți încă 1-2 minute.
Se toarnă orezul, se amestecă din nou și se fierbe timp de 2-3 minute, amestecând constant.
Puneți încet în stoc: puneți o parte din stocul fierbinte în oală și începeți să amestecați. Risi e bisi este gătit ca risotto și se presupune că este destul de supă, așa că ai nevoie de multă apă și trebuie să o amesteci constant.
Lăsați această primă oală de stoc să se gătească înainte de a adăuga următoarea.
Continuați să adăugați stoc, lăsându-l să se gătească și amestecând până când ați terminat cu stocul de fierbere. Este posibil să aveți nevoie de cel puțin încă o cană de apă pentru a termina vasul, deoarece toată acea agitare într-o oală deschisă înseamnă că evaporați mai mult lichid decât ați face atunci când gătiți orezul în mod normal, adică acoperit. Dacă credeți că veți avea nevoie de mai multă apă, adăugați mai mult la stocul de fierbere.
Adăugați puțină sare și puțină apă fierbinte de la robinet dacă orezul este încă crocant – doriți ca orezul să fie puțin al dente, dar nu atât de mult că roșiți cerealele crude.
pătrunjelul și parmezanul și se amestecă bine. Orezul dvs. finit ar trebui să fie ușor supos, deci este bine să adăugați puțin mai multă apă înainte de servire.