Risi e Bisi, orez Italian și mazăre este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 426 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de supă de pui, șalotă, șuncă de prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 229 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Risi e Bisi -- orez și mazăre în stil Italian, Risi e Bisi (orez și mazăre), și 2bleu ' s Lemony Rice cu mazăre (Risi e Bisi).
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de dimensiuni medii la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați șalotele și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lasa aceste saut pentru 2-3 minute.
3
Încălziți stocul și apa: între timp, încălziți stocul și 1 cană de apă într-o oală mică. Vrei asta la foc mic în timp ce faci orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Adăugați usturoiul și prosciutto-ul tăiat cubulețe în oala cu șalota, amestecați bine și gătiți încă 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Se toarnă orezul, se amestecă din nou și se fierbe timp de 2-3 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Puneți încet în stoc: puneți o parte din stocul fierbinte în oală și începeți să amestecați. Risi e bisi este gătit ca risotto și se presupune că este destul de supă, așa că ai nevoie de multă apă și trebuie să o amesteci constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Lăsați această primă oală de stoc să se gătească înainte de a adăuga următoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
4
Continuați să adăugați stoc, lăsându-l să se gătească și amestecând până când ați terminat cu stocul de fierbere. Este posibil să aveți nevoie de cel puțin încă o cană de apă pentru a termina vasul, deoarece toată acea agitare într-o oală deschisă înseamnă că evaporați mai mult lichid decât ați face atunci când gătiți orezul în mod normal, adică acoperit. Dacă credeți că veți avea nevoie de mai multă apă, adăugați mai mult la stocul de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Adăugați puțină sare și puțină apă fierbinte de la robinet dacă orezul este încă crocant – doriți ca orezul să fie puțin al dente, dar nu atât de mult că roșiți cerealele crude.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
pătrunjelul și parmezanul și se amestecă bine. Orezul dvs. finit ar trebui să fie ușor supos, deci este bine să adăugați puțin mai multă apă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper