Risi e Bisi cu chipsuri de Prosciutto coapte

Risi e Bisi cu chipsuri de Prosciutto coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risi e Bisi cu chipsuri de Prosciutto coapte. Această rețetă servește 4. Pentru $6.13 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 833 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de prosciutto, apă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Risi E Bisi, Risi E Bisi, și Risi e Bisi.

Instrucțiuni

1
Scoateți toate mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
2
Așezați păstăile de mazăre într-o oală mare și turnați aproximativ 3 litri de apă rece peste ele adăugați țelina morcovului și frunza de dafin. Aduceți apa la fiert și gătiți-le timp de 15 minute. Opriți focul și lăsați bulionul de păstăi de mazăre să se răcească pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți bine păstăile, aruncând solidele. Condimentează" apa verde " cu lingurița de sare. (Dacă nu pregătiți Risi e bisi în aproximativ o oră, refrigerați până la 3 zile). În ambele cazuri," apa verde " trebuie adusă la foc mic atunci când sunteți gata să preparați vasul final. Veți avea nevoie de aproximativ șase căni pentru a servi 4 persoane.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. periați ușor o foaie de copt tapetată cu pergament cu ulei de măsline. Aranjați felii de prosciutto pe foaie, fără a vă atinge reciproc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se introduce în cuptorul fierbinte și se coace până când sunt crocante 10-12 minute. Urmăriți-l cu atenție, deoarece poate arde rapid.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți foaia din cuptor și lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă. Nu încercați să mutați "jetoanele" până când nu se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare, cu fund greu, setat la foc mediu. Se topește în jumătate din unt, apoi se adaugă șalotele. Gatiti o clipa sau doua pana se acopera bine apoi adaugati pancetta, amestecand des pana incepe sa se rumeneasca. Aproximativ 5 minute. Coborâți focul și adăugați orezul amestecând pentru a-l acoperi bine. Gatiti amestecand adesea aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Adăugați jumătate de verde și fierbeți aproximativ 10 minute, amestecând des.
8
Adăugați mai mult stoc dacă tigaia începe să se usuce. Odată ce orezul este parțial gătit și a absorbit o mulțime de bulion aromat, adăugați restul de stoc. Scopul tău este o consistență care se află la jumătatea distanței dintre un risotto și o supă. Mai mult sau mai puțin din stocul rămas (și poate puțină apă) poate fi necesar, folosiți-vă judecata.Odată ce se fierbe la foc mic, adăugați mazărea și gătiți până când este gătită și orezul este al dente, aproximativ 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se adaugă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper. Se amestecă untul rămas și parmezanul. Reglați consistența cu puțină apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Se servește cald cu chipsurile de prosciutto pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista