Rinichi Cu Ceapă De Primăvară Și Conopidă

Rinichiul cu ceapă de primăvară și conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 93 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână ceapă de primăvară, sare, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fasole roșie și conopidă (Rajma Masala), Ceapă De Primăvară Murată, și Ceapa De Primăvară În Două Moduri pentru rețete similare.