Rillettes de porc
Rillettes de porc este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 63 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, pudră de cinci condimente, 1 lingură de coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 5%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rillettes De Porc, Cinci Rillete De Porc Cu Condimente, și Gatiti cartea: Rillettes de umăr De Porc.
Instrucțiuni
Rezervați 1 frunză de dafin, apoi răsturnați totul, cu excepția grăsimii de rață și a sugestiilor de servire într-un castron și condimentați Generos. Dacă aveți timp, acoperiți și lăsați carnea la marinat peste noapte la frigider, totuși, acest lucru nu este esențial.
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Răsturnați carnea și toate sucurile într-o caserolă ignifugă cu capac.
Se toarnă peste 250 ml apă, sau suficient pentru a acoperi doar carnea și se pune tigaia la foc mic. De îndată ce începe să baloneze, pop pe capac și pune la cuptor pentru 2-3 ore, îndepărtându-l o dată pentru a-i da o agitare bună.
Carnea ar trebui să fie acum foarte fragedă. Lăsați-l să se răcească ușor în tigaie, apoi scurgeți peste un castron pentru a prinde grăsimea și sucurile. Tăiați carnea de porc cu mâna sau puneți-o într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori pentru a tăia, dar nu o suprasolicitați într-o pastă. Gustați, adăugați condimente suplimentare dacă este necesar, apoi apăsați carnea în 2 feluri de mâncare mici sau 1 mari sau împachetați în ramekine individuale.
Se toarnă sucurile și grăsimea înapoi peste carne și se pune la frigider cel puțin 2 ore pentru ca grăsimea să se întărească. (Pentru a păstra rilletele timp de aproximativ o săptămână, acoperiți cu un strat de grăsime de rață și așezați deasupra o frunză de dafin și câteva fructe de ienupăr pentru decorare.)
Serviți cu pâine prăjită cu aluat, cornichoane și câteva frunze amare (cum ar fi andive creț, rachetă și radicchio), într-un pansament ascuțit de muștar.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru Rillettes. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Markus Huber Sparkling rosul. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.