Rillettes de porc

Rillettes de porc
Rillettes de porc este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 63 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, pudră de cinci condimente, 1 lingură de coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 5%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rillettes De Porc, Cinci Rillete De Porc Cu Condimente, și Gatiti cartea: Rillettes de umăr De Porc.

Instrucțiuni

1
Rezervați 1 frunză de dafin, apoi răsturnați totul, cu excepția grăsimii de rață și a sugestiilor de servire într-un castron și condimentați Generos. Dacă aveți timp, acoperiți și lăsați carnea la marinat peste noapte la frigider, totuși, acest lucru nu este esențial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Extra PicantPentru Extra Picant
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
3
Răsturnați carnea și toate sucurile într-o caserolă ignifugă cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Se toarnă peste 250 ml apă, sau suficient pentru a acoperi doar carnea și se pune tigaia la foc mic. De îndată ce începe să baloneze, pop pe capac și pune la cuptor pentru 2-3 ore, îndepărtându-l o dată pentru a-i da o agitare bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Carnea ar trebui să fie acum foarte fragedă. Lăsați-l să se răcească ușor în tigaie, apoi scurgeți peste un castron pentru a prinde grăsimea și sucurile. Tăiați carnea de porc cu mâna sau puneți-o într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori pentru a tăia, dar nu o suprasolicitați într-o pastă. Gustați, adăugați condimente suplimentare dacă este necesar, apoi apăsați carnea în 2 feluri de mâncare mici sau 1 mari sau împachetați în ramekine individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiateAșchii De Lemn înmuiate
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Se toarnă sucurile și grăsimea înapoi peste carne și se pune la frigider cel puțin 2 ore pentru ca grăsimea să se întărească. (Pentru a păstra rilletele timp de aproximativ o săptămână, acoperiți cu un strat de grăsime de rață și așezați deasupra o frunză de dafin și câteva fructe de ienupăr pentru decorare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
RillettesRillettes
Pentru Extra PicantPentru Extra Picant
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
7
Serviți cu pâine prăjită cu aluat, cornichoane și câteva frunze amare (cum ar fi andive creț, rachetă și radicchio), într-un pansament ascuțit de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cret AndiveCret Andive
CornișonCornișon
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru Rillettes. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Markus Huber Sparkling rosul. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Markus Huber Trandafir Spumant
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista