Rilletes de pui în ghiveci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 3,46 USD pe porție. O porție conține 798 calorii, 48G de proteine, și 60g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de Arpagic, Frunze de dafin ; 2, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept de pui în ghiveci cu lămâie și rozmarin, Cartofi Dulci În Ghiveci, Morcovi Și Pui, și Porc În Ghiveci.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 linguri de ulei, 2 linguri de cimbru tocat și 2 frunze de dafin tocate într-un castron mic. Frecați amestecul de plante peste tot puiul; se presară sare și piper. Acoperiți șise răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți uleiul rămas 2 linguri în oală mare rezistentă la cuptor, la căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați puiul în oală și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Adăugați morcovul, țelina, ceapa și usturoiul; saut până la maro auriu, aproximativ 7 minute. Se amestecă 4 timesprigs și 2 frunze întregi de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați vinși fierbeți până aproape evaporat, aproximativ 3 minute.
7
Adăugați suficient bulion pentru a veni la jumătatepărți de pui; se aduce la fierbere. Acoperiți oala; se introduce la cuptor și se fierbe până când puiul este fraged, întorcând puiul o dată, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți oala din cuptor; transferați puiulîn castron și răciți ușor. Strecurați fierberealichid în cratiță mare. Se fierbe până la lichidse reduce la 2 1/2 cani, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Îndepărtați pielea și oasele de la pui;tăiați carnea de pui în bucăți de dimensiuni mușcăturiși rezervați pentru rillettes de pui. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răcițipui și lichid de fiert separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Rillettes
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare și grea peste căldură medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se adaugă șalotă și saut până la licitație, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3
Adăugați 3/4 cană rămasăunt în tigaie și lăsați să se topească. Se amestecă intraragon și cimbru, apoi pui mărunțit și rezervat 2 1/2 căni lichid de fiert.Se fierbe la foc mic până când puiul este foarte umed și lichidul și lichidul sunt ușor reduse, dar mai rămâne ceva lichid, aproximativ 5 minute.Condimentează amestecul după gust cu sare și piper.Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se amestecă pătrunjelul și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
5
Împachetați rilletele de pui în sticlă mareborcan sau împărțiți în borcane mai mici. Chilluncovered până la rece, apoi sigiliu borcan șisă păstreze refrigerate. Faceți înainte: se poate face cu 5 zile înainte. Păstrați la rece. Aduceți în camerătemperatura înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rillettes
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Serviți rillettes cu pâine crustatăși murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rillettes
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci