Rigatoni la cuptor cu sos Bechamel

Rigatoni la cuptor cu sos Bechamel
Rigatoni la cuptor cu sos Bechamel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine, 49 g de grăsimi și un total de 843 de calorii. Pentru 2,27 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați unt, prosciutto, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 65%. Rigatoni la cuptor cu sos bechamel și spanac sotat cu usturoi, Moussaka (vinete la cuptor și carne de vită cu sos bechamel) și rigatoni la cuptor cu sos Aurora sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei
3
Într-o cratiță de 2 litri, topește untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați făina și amestecați până la omogenizare, aproximativ 2 minute. Amestecând mereu, adăugați treptat laptele și continuați să amestecați până când sosul devine omogen și cremos. Fierbeți până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Acest lucru va dura aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Se ia de pe foc si se amesteca nucsoara, 1/2 cana fontina, prosciutto si se condimenteaza cu sare si piper alb. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
ProsciuttoProsciutto
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Într-o oală mare, aduceți la fiert 6 litri de apă cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați rigatoni și gătiți aproximativ 5 minute. Deoarece veți găti pastele a doua oară în cuptor, doriți să vă asigurați că interiorul este încă tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scurgeți într-o strecurătoare. Reveniți pastele în oală și turnați sosul bechamel. Folosind o lingură de lemn, amestecați bine până când toate pastele sunt acoperite cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Într-o tavă de copt unsă de 13 pe 9 inci, turnați pastele cu sos de smântână. Se netezește partea de sus și se presară cu 1/2 cană de fontina rămasă. Ungeți blatul cu unt tăiat cubulețe și coaceți la cuptor timp de 25 de minute sau până când clocotește și blatul este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista