Rigatoni la cuptor cu sos Bechamel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine, 49 g de grăsimi și un total de 843 de calorii. Pentru 2,27 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați unt, prosciutto, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 65%. Rigatoni la cuptor cu sos bechamel și spanac sotat cu usturoi, Moussaka (vinete la cuptor și carne de vită cu sos bechamel) și rigatoni la cuptor cu sos Aurora sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei
3
Într-o cratiță de 2 litri, topește untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați făina și amestecați până la omogenizare, aproximativ 2 minute. Amestecând mereu, adăugați treptat laptele și continuați să amestecați până când sosul devine omogen și cremos. Fierbeți până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Acest lucru va dura aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se ia de pe foc si se amesteca nucsoara, 1/2 cana fontina, prosciutto si se condimenteaza cu sare si piper alb. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Prosciutto
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Într-o oală mare, aduceți la fiert 6 litri de apă cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați rigatoni și gătiți aproximativ 5 minute. Deoarece veți găti pastele a doua oară în cuptor, doriți să vă asigurați că interiorul este încă tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scurgeți într-o strecurătoare. Reveniți pastele în oală și turnați sosul bechamel. Folosind o lingură de lemn, amestecați bine până când toate pastele sunt acoperite cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoi
9
Într-o tavă de copt unsă de 13 pe 9 inci, turnați pastele cu sos de smântână. Se netezește partea de sus și se presară cu 1/2 cană de fontina rămasă. Ungeți blatul cu unt tăiat cubulețe și coaceți la cuptor timp de 25 de minute sau până când clocotește și blatul este maro auriu.