Rigatoni coapte cu cârnați și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 919 calorii. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, parmezan suplimentar, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Rigatoni la cuptor cu ciuperci și Prosciutto, Rigatoni La Cuptor Cu Cârnați, și Rigatoni La Cuptor Și Cârnați.
Instrucțiuni
1
Clătiți ciupercile porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
2
Se pune într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați 4 căni de apă fierbinte, acoperiți și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Scurgeți, rezervând lichid de înmuiere. Taie porcini.
5
Încălziți 2 linguri de ulei în fiecare din cele 2 oale mari grele la foc mediu. Împărțiți ceapa între oale;saut până la licitație, aproximativ 10 minute. Împărțiți cârnații între oale. Creșteți căldura la mare și gătiți până nu mai roz, despărțindu-vă în bucăți mici cu spatele furculiței, aproximativ 12 minute. Împărțiți ciupercile cu nasturi și rozmarinul tocat între oale și amestecați până când ciupercile încep să se înmoaie, aproximativ 8 minute. Împărțiți porcini, vin și frunze de dafin între oale și fierbeți până când aproape tot lichidul se evaporă, amestecând frecvent, aproximativ 6 minute. Împărțiți lichidul de înmuiere porcini între ghivece, lăsând sedimentele în urmă. Împărțiți bulionul de vită între oale. Se fierbe până când sosul este siropos, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Împărțiți jumătate și jumătate între oale; se fierbe până se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor, apoi se acoperă și se răcește. Reîncălziți înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton Alb
Jumătate și Jumătate
Frunze De Dafin
Bulion De Vită
Ciuperci
Rozmarin
Cârnați
Ceapă
Sos
Vin
Ulei De Gătit
6
Ungeți patru vase de copt din sticlă sau porțelan de 3 1/2 litru cu ulei. Gatiti pastele in 2 oale mari cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Ulei De Gătit
7
Scurgere. Împărțiți pastele între sos în oale; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sos
8
Se amestecă 3 căni de brânză în fiecare oală. Condimentează pastele cu sare și piper. Împărțiți între vasele de copt pregătite. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Preîncălziți cuptorul la 375 F. acoperiți vasele cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
10
Coaceți pastele doar până când sunt fierbinți, dar nu clocotesc, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Se presară cu brânză suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
12
Se ornează cu crenguțe de rozmarin și se servește cu brânză suplimentară.