Rigatoni La Cuptor
Rigatoni coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 814 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei de măsline, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rigatoni Al Forno (Rigatoni coapte) cu sparanghel prăjit și pe, Rigatoni La Cuptor, și Rigatoni La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până devin aurii, dar nu se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Adăugați roșiile și sucurile lor, ardeiul roșu, oregano, sarea și zahărul. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți (zdrobind roșiile cu spatele unei linguri de lemn dacă folosiți roșii întregi) până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 20 de minute. Se amestecă smântâna și 1/2 cană de parmezan. Între timp, gătiți rigatoni conform instrucțiunilor pachetului.
Adăugați rigatoni scursi în sos și aruncați pentru a acoperi.
Se transferă într-o caserolă de 2 litri și se acoperă cu parmezanul ras rămas.
Coaceți timp de 20 de minute.
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.