Rigatoni cu fasole și cârnați durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 92 de cenți pe porție, primești un fel principal care servește 8. O porție conține 259 de calorii, 16 g de proteine și 4 g de grăsimi. Dacă aveți la îndemână brânză parmezan, pastă de roșii, rigatoni și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 88%. Acest scor este extraordinar. Rigatoni cu fasole albă și cârnați, rigatoni cu cârnați și rigatoni cu cârnați picant sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj; scurgere. Intr-un castron, combina pastele, fasolea, rosiile, pasta de rosii, bulionul si condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați într-un 2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 15-20 de minute sau până când se încălzește.