Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rigatoni cu vinete și nuci de pin. O porție conține 621 calorii, 34G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,9 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți parmezan, ulei de măsline, nuci de pin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Rigatoni cu vinete și Crunch de nuci de pin, Rigatoni cu vinete și Crunch de nuci de pin, și Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. Pulverizați foaia de copt cu margini mari cu spray antiaderent; adăugați vinete și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați roșiile pe jumătate pe lungime; adăugați pe foaie. Folosind presa de usturoi, strecurați 1 cățel de usturoi pe legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Presă De Usturoi
3
Stropiți legumele cu ulei; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Subţire-
4
Se presară sare și piper. Prăjiți legumele până se înmoaie, amestecând des, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
5
Combinați 2/3 cană busuioc, 1/2 cană parmezan, nuci de pin și 1 cățel de usturoi în mini procesor. Se amestecă până se sfărâmă. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Amestecați roșiile cu suc, smântână, 1 1/3 căni de busuioc și 1 cățel de usturoi în procesor până se omogenizează. Sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Gatiti pastele in oala cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional; scurgere. Întoarce-te la oală. Aruncați cu legume, sos și 1/2 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Transferați în vasul de copt de 13 x 9 x 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Se presară cu topping de mozzarella și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
10
Coaceți pastele până se încălzesc, 25 până la 35 de minute.