Rigatoni cu Ragu de ciuperci, Mozzarella proaspătă și trufe

Rigatoni cu Ragu de ciuperci, Mozzarella proaspătă și trufe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1431 calorii, 53G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $7.18 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 113 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, usturoi, rigatoni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rigatoni Cu Carpa De Ciuperci 4, Cârnați Ciuperci Ragu Și Rigatoni, și Rigatoni cu Ragu cremos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Așezați porcini uscați într-o cană de măsurare lichidă de 1 cană și adăugați 1 cană de apă fierbinte. Puneți deoparte pentru a rehidrata.
Puneți portobello în vasul robotului de bucătărie și pulsați până când nu rămân bucăți mai mari de 1/2 inch, aproximativ 8 până la 10 impulsuri scurte.
Scurgeți porcini, rezervând separat ciupercile și lichidul de înmuiere. Tăiați aproximativ porcini rehidratați.
Încălziți 1 1/2 linguri de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare până când strălucește.
Adăugați portobellos și porcini și gătiți, amestecând frecvent, până când tot lichidul lor s-a evaporat și încep să sfârâie, aproximativ 8 minute. Se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se transferă într-un castron.
Între timp, puneți morcovul, ceapa și usturoiul într-un castron de robot de bucătărie și pulsați până când nu rămân bucăți mai mari de 1/2 inch, aproximativ 8 până la 10 impulsuri scurte. Ștergeți tigaia goală acum și încălziți uleiul de lingură rămas la foc mediu până la sclipire.
Se adaugă amestecul de morcov / ceapă, se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând des, până se înmoaie complet, aproximativ 5 minute.
Întoarceți ciupercile în tigaie și adăugați sosul de roșii împreună cu lichidul de înmuiere porcini. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 15 minute, asigurându-vă că sosul nu se usucă complet (
Adăugați apă după cum este necesar în timp ce fierbeți). Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă pentru paste.
Adăugați pastele în sos și aruncați pentru a acoperi, adăugând apă rezervată pentru paste, după cum este necesar, pentru a regla consistența. Condimentează după gust cu sare și piper.
Serviți imediat, topind fiecare porție cu mozzarella ruptă și un strop de ulei de trufe