Rigatoni cu Ragu de ciuperci, Mozzarella proaspătă și trufe

Rigatoni cu Ragu de ciuperci, Mozzarella proaspătă și trufe
Rigatoni cu Ragu de ciuperci, Mozzarella proaspătă și trufe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1431 calorii, 53G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $7.18 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 113 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, usturoi, rigatoni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rigatoni Cu Carpa De Ciuperci 4, Cârnați Ciuperci Ragu Și Rigatoni, și Rigatoni cu Ragu cremos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Așezați porcini uscați într-o cană de măsurare lichidă de 1 cană și adăugați 1 cană de apă fierbinte. Puneți deoparte pentru a rehidrata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
3
Puneți portobello în vasul robotului de bucătărie și pulsați până când nu rămân bucăți mai mari de 1/2 inch, aproximativ 8 până la 10 impulsuri scurte.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scurgeți porcini, rezervând separat ciupercile și lichidul de înmuiere. Tăiați aproximativ porcini rehidratați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Încălziți 1 1/2 linguri de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați portobellos și porcini și gătiți, amestecând frecvent, până când tot lichidul lor s-a evaporat și încep să sfârâie, aproximativ 8 minute. Se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Între timp, puneți morcovul, ceapa și usturoiul într-un castron de robot de bucătărie și pulsați până când nu rămân bucăți mai mari de 1/2 inch, aproximativ 8 până la 10 impulsuri scurte. Ștergeți tigaia goală acum și încălziți uleiul de lingură rămas la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se adaugă amestecul de morcov / ceapă, se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând des, până se înmoaie complet, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Întoarceți ciupercile în tigaie și adăugați sosul de roșii împreună cu lichidul de înmuiere porcini. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 15 minute, asigurându-vă că sosul nu se usucă complet (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați apă după cum este necesar în timp ce fierbeți). Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
11
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
12
Adăugați pastele în sos și aruncați pentru a acoperi, adăugând apă rezervată pentru paste, după cum este necesar, pentru a regla consistența. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
13
Serviți imediat, topind fiecare porție cu mozzarella ruptă și un strop de ulei de trufe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate66
Revista