Rigatoni cu Ragu de ciuperci, Mozzarella proaspătă și trufe

Rigatoni cu Ragu de ciuperci, Mozzarella proaspătă și trufe
Rigatoni cu Ragu de ciuperci, Mozzarella proaspătă și trufe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1431 calorii, 53G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $7.18 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 113 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, usturoi, rigatoni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rigatoni Cu Carpa De Ciuperci 4, Cârnați Ciuperci Ragu Și Rigatoni, și Rigatoni cu Ragu cremos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Așezați porcini uscați într-o cană de măsurare lichidă de 1 cană și adăugați 1 cană de apă fierbinte. Puneți deoparte pentru a rehidrata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
3
Puneți portobello în vasul robotului de bucătărie și pulsați până când nu rămân bucăți mai mari de 1/2 inch, aproximativ 8 până la 10 impulsuri scurte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scurgeți porcini, rezervând separat ciupercile și lichidul de înmuiere. Tăiați aproximativ porcini rehidratați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Încălziți 1 1/2 linguri de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați portobellos și porcini și gătiți, amestecând frecvent, până când tot lichidul lor s-a evaporat și încep să sfârâie, aproximativ 8 minute. Se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Între timp, puneți morcovul, ceapa și usturoiul într-un castron de robot de bucătărie și pulsați până când nu rămân bucăți mai mari de 1/2 inch, aproximativ 8 până la 10 impulsuri scurte. Ștergeți tigaia goală acum și încălziți uleiul de lingură rămas la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se adaugă amestecul de morcov / ceapă, se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând des, până se înmoaie complet, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Întoarceți ciupercile în tigaie și adăugați sosul de roșii împreună cu lichidul de înmuiere porcini. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 15 minute, asigurându-vă că sosul nu se usucă complet (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați apă după cum este necesar în timp ce fierbeți). Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
11
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12
Adăugați pastele în sos și aruncați pentru a acoperi, adăugând apă rezervată pentru paste, după cum este necesar, pentru a regla consistența. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Serviți imediat, topind fiecare porție cu mozzarella ruptă și un strop de ulei de trufe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate66
Revista