Rigatoni cu cârnați de pui picant, sparanghel, vinete și ardei prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rigatoni cu cârnați picante de pui, sparanghel, vinete și ardei prăjiți. O porție conține 757 calorii, 31g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,57 USD pe porție. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 75 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de parmezan, vinete pentru copii, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Cârnați prăjiți cu usturoi, vinete și ardei, Plăcintă cu pizza cu Vinete picante și ardei prăjiți, și Rigatoni Al Forno (Rigatoni coapte) cu sparanghel prăjit și pe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Poziționați un suport în cuptor la 6 inci sub broiler și preîncălziți broilerul.
Puneți ardeii pe o foaie de copt și puneți-o sub broiler. Prăjiți, întorcând ardeii cu clești un sfert de tură la fiecare câteva minute, până când sunt carbonizați pe toate părțile, în total 8 până la 10 minute.
Transferați ardeii într-un bol, acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați ardeii să se aburească timp de 10 minute pentru a slăbi pielea.
Folosind un prosop de hârtie, frecați pielea carbonizată de ardei. Îndepărtați cu grijă miezurile, tulpinile și semințele și tăiați bucățile pe lungime în benzi subțiri. Rezervați orice lichid pe care ardeii îl eliberează.
Aduceți un vas mediu de apă la fiert și sareți-l Generos.
Adăugați sparanghelul și gătiți timp de 1 minut; scurgeți și clătiți sub apă rece.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați cârnații și gătiți, rupându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc și se fierbe, 6 până la 8 minute.
Transferați cârnații pe o farfurie cu o lingură pliată.
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți-o Generos. Gatiti pastele pana la al dente conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți și întoarceți pastele în oala caldă.
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline în tigaie, adăugați vinetele, condimentați cu sare și piper și gătiți până se rumenesc și doar fragede, 5 până la 6 minute.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline și usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați ardeii prăjiți cu orice lichid rezervat, sparanghel, cârnați și oțet și gătiți, amestecând, încă 2 minute.
Transferați amestecul de cârnați în rigatoni cald și adăugați parmezanul, pătrunjelul și restul de 2 linguri de ulei de măsline și amestecați pentru a combina.
Gustați pastele și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Transferați într-un castron mare și serviți imediat.