Rigatoni cu broccoli cu brânză
Cheesy Broccoli Rigatoni este un fel principal lacto ovo vegetarian. Această rețetă face 10 porții cu 286 de calorii, 14 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți buchețele de broccoli, ulei de măsline, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 50%. Rigatoni cu broccoli cu brânză, Rigatoni cu cârnați cu brânză și Rigatoni cu brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o cratiță mare, căliți usturoiul în unt la foc mediu timp de 1 minut. Se amestecă făina și sarea până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Scurge pastele și amestecă cu ulei; pus deoparte.
Într-o cratiță mare, aduceți 1 inch de apă și broccoli la fiert. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-8 minute sau până când devine crocant.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Într-un 13-in. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit, strat cu 1 cană sos alb, jumătate din paste și broccoli și 1/2 cană brânză. Repetați straturile. Acoperiți cu sosul rămas și brânză.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se încălzește.