Rigatoni cu ardei și ceapă la grătar

Rigatoni cu ardei și ceapă la grătar
Rigatoni cu ardei și ceapă la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 392 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de frunze de busuioc, rigatoni, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Rigatoni cu cârnați, ardei și ceapă caramelizată, Pizza la grătar cu cârnați fierbinți, ardei și ceapă la grătar și Ricotta de Oregano, și Ardei Și Ceapă La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la mediu-mare. Într-un castron mare, aruncați ceapa, ardeiul gras, uleiul, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Grătar, întorcându-se ocazional, până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
3
Transferați pe o tăietură și tăiați-o în bucăți de mușcătură. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Rezervați 1 cană de apă de gătit, scurgeți pastele și readuceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați legumele la grătar, spanacul, apa rezervată pentru paste și 3/4 cană de parmezan în paste și aruncați pentru a combina. Se acoperă cu busuiocul și parmezanul rămas înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
LegumeLegume
ParmezanParmezan
SpanacSpanac
BusuiocBusuioc
PastePaste
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista