Rieska (Pâine Finlandeză De Secară)
Rețeta Rieska (pâine finlandeză de secară) este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Scandinavă. Această rețetă servește 8. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 218 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 70 de fani. Dacă aveți la îndemână făină universală, făină de secară măcinată cu piatră, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Clătită Finlandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
În vasul unui robot de bucătărie combinați făina de secară, făina, praful de copt și sarea și pulsați de cinci ori pentru a combina.
Adăugați untul și pulsul până când este dimensiunea mazărelor, aproximativ alte 5 impulsuri.
Adăugați zară și pulsați până când aluatul se reunește într-o bilă.
Formați aluatul într-o rundă de 8 inci.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 40 de minute.