Ridichi în unt rumenit și lămâie
Ridichi în unt rumenit si lamaie este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 57 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de ridiche rupte, unt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zahăr, Ridichi Și Edamame Cu Unt De Lămâie, Ridichi Prăjite Cu Unt Brun, Lămâie Și Blaturi De Ridiche, și Ridichi prăjite cu unt brun, lămâie și blaturi de ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți un vas mediu de apă la fierbere.
Adăugați ridichi în tigaie; gătiți 4 minute sau până când sunt crocante.
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați ridichi în tigaie; sotati 3 minute sau până când untul este rumenit și parfumat.
Adăugați coaja, sucul și sarea; gătiți 1 minut, amestecând ocazional.
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați frunzele de ridiche și piperul.