Ridichi sotate și mazăre de zahăr cu mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ridichi Sotate și mazăre de zahăr cu mărar. O porție conține 74 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, mazăre cu zahăr, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Scoici arse cu mazăre de zahăr și ridichi, Ridichi Sotate Și Zahăr Se Fixează Cu Mărar, și Mazăre Cu Zahăr Sotat.
Instrucțiuni
Această garnitură s-ar împerechea frumos cu miel fript sau somon. Pentru a îndepărta corzile din mazărea proaspătă, trebuie doar să rupeți capătul tulpinii și să trageți șirul pe lungime în jos pe fiecare păstăi. Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați șalotă și saut până la auriu, aproximativ 5 minute.
Adăugați mazăre snap zahăr și ridichi;saut până la crocant-licitație, aproximativ 5 minute.
Adăugați suc de portocale și semințe de mărar; se amestecă 1 minut. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă mărarul tocat.
Se transferă în castron; servi.
Pentru a face acest fel de mâncare și mai rapid, cumpărați mazăre de zahăr cu șirurile deja îndepărtate; sunt vândute în pachete de 8 uncii la unele supermarketuri.