Ridichi prăjite cu verdeață de ridiche
Ridichile prăjite cu verdeață de ridiche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 18 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 60 de calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, sare și piper, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ridichi Prăjite Cu Verdeață De Ridiche, Ridichi Prăjite Cu Unt Brun, Lămâie Și Blaturi De Ridiche, și Ridichi prăjite cu unt brun, lămâie și blaturi de ridiche.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Tăiați ridichile și spălați verdeața; se usucă.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul până când strălucește.
Adăugați ridichile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor în pete, aproximativ 2 minute.
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți ridichile timp de 15 minute, până când sunt crocante.
Puneți tigaia în arzător și amestecați untul pentru a acoperi ridichile.
Adăugați verdeața de ridiche și gătiți la foc moderat până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare.
Serviți ridichile imediat.